Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-13 17:00:00

Heritage İstanbul Heri Fairs’in Üyesi Oldu

Resmi olarak Kasım 2018'de Floransa Sanat ve Restorasyon Fuarı, Valladolid AR&PA Bienal Iberica de Patrimonio Cultural ve MONUMENTO Salzburg tarafından kuruldu. Kurulmuş olan ağda günümüzde koruma, restorasyon ve değerleme sektörlerinde 500'den fazla katılımcı, 20.000 ziyaretçiyi ağında tutmaktadır. Avrupa kıtası olarak başlayan Heritage sektörünün ortak platformu özelliğindeki bu network oluşumunun ileriki dönemde tüm dünyadaki kültürel miras alanındaki etkinlikleri kapsaması beklenmektedir.

 

HERIFAIRS, bir çok üyesi ile yapılacak olan organizasyon ve projeler için, Avrupa'daki dinamik bir disiplinler arası ağı temsil etmekte ve uluslararası düzeyde üyeler için yeni fırsatlar yaratarak, fuarlar arasında etkin bir sinerji oluşturmakta, ortak takvimleri paylaşarak ve etkinlikleri teşvik ederek kültürel mirasın değerlenmesine ve işbirliklerinin yaratılmasına önayak olmaktadır.

 

Misyonu, Kültürel Miras sektörünü temsil etmek ve güçlendirmek, üyelerinin Avrupa ve uluslararası düzeyde çıkarlarını destekleme konusunda etkili bir savunucu olmak olan Heri Fairs’e ağına dahil olan Heritage İstanbul organizasyonumuz açısından ise, orta ve uzun vadede katılımcılarımıza  büyük yarar sağlayacağına inanıyoruz. Bilhassa kurulan network ağı kapsamına dahil olmakla birlikte katılımcılarımıza yeni ufuklar açılacağını ve uluslararası birliktelikler yapabileceklerini umut ediyoruz. Uzun yıllardır kurduğumuz temasların, Heritage İstanbul Fuarımıza destek veren kurumların ve özel sektörün ortak başarısı ile gerçekleştiğini belirtmek isteriz.

Bu kapsamda ileriki dönemlerde değerli sektör temsilciliklerini konu hakkında daha detaylı bilgilendirmekle birlikte, 18-20 Kasım 2020 de gerçekleşecek olan HERITAGE İSTANBUL Restorasyon, Arkeoloji ve Müzecilik Teknolojileri Konferans ve Fuarın sırasında yapılacak tanıtımlara da katılımları son derece önemli olacaktır.

Yeni perspektiflerle birlikte önümüzdeki günlerde daha farklı alanlarda da işbirliklerimizi sürdüreceğimiz müjdesini burada sizlere vermek isteriz.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.