Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-03 10:48:00

Sevgililer Günü’nün ev sahibi: Wish More Hotel İstanbul

14 Şubat Sevgililer Günü’nde birlikteliklerini kutlamak isteyen çiftler için özel olarak hazırlanan Wish More Hotel İstanbul’da, birbirinden eşsiz lezzetlerle unutulmaz bir gece yaşamaya hazır olun.

Wish More Hotel İstanbul, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çiftlere şık tasarımı, kolay ulaşılabilir lokasyonu, gönülden servis yaklaşımı ve yenilikçi uygulamaları ile beş yıldızlı konforunda unutulmaz bir deneyim vadediyor. Bu özel gecede Wish More Hotel İstanbul’da konaklayacak çiftleri, ayrıca birbirinden lezzetli ve enfes tatlarla bezenmiş bir kahvaltı menüsü bekliyor.

 

Ağzınızın tadı hiç bozulmasın

 

Wish More Hotel İstanbul, birlikteliklerini unutulmaz tatlarla taçlandırmak isteyen çiftlere Sevgililer Günü’ne özel lezzetler sunmayı da ihmal etmiyor. Türk ve dünya mutfağının en gözde lezzetlerini sunan yetenekli ve yaratıcı aşçıların, 14 Şubat gününe özel orijinal dokunuşlarına hayran kalabilirsiniz.

 

Gül yaprakları eşliğinde sunulan hindistan cevizi kreması, malibu jölesi, bitter çikolata, çilek, hindistan cevizi kreması, malibu, vanilya çubuğunun lezzetleriyle bir şölene dönüşen sevgililer gününe özel Çilekli ve Gül Yapraklı Mousse Cake ile ağzınızın tadı hiç bozulmasın.

 

Canlı müzik ve şarapla kutlayın

Wish More Hotel İstanbul, sevgililer için düzenlediği özel gitar dinletisinden oluşan canlı müzik performansıyla da Sevgililer Günü’nde çiftlerin romantik anlarına eşlik ediyor. Bu keyifli performansa eşlik eden şarap ve özel peynir seçkileriyle hazırlanan peynir tabağı ise bu özel günü özel bir aktiviteyle kutlamak isteyen sevgililerin yüzlerine kocaman bir gülümseme konduruyor.

 

Keyfinize keyif katın

2000 metrekarelik alan üzerine kurulu Wish More Fitness & SPA merkezi, alanında uzman yabancı terapistlerin ve spor koçlarının rehberliğinde hizmet veriyor. Sevgililere yalnızca romantik bir konaklama deneyimi yaşatmakla kalmayan Wish More Hotel İstanbul, aynı zamanda aromatik yağların kokusu ve misafirler için özel olarak hazırlanan meyve tabağı, soft ve sıcak içecekler eşliğinde çiftlere masaj hizmeti de sunuyor. Bu özel günde Fitness & Spa merkezinde rahatlayabilir; sauna, geleneksel Türk Hamamı, masaj ve buhar banyosu ile keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

 

Her daim misafir etme tutkusuyla

Tek bir günle sınırlı tutmadan, zihinlerde hep hatırlanacak eşsiz tatlar ve duygular bırakmayı amaçlayan Wish More Hotel İstanbul, misafirlerini Sevgililer Günü’nde de bekliyor.

 

Wish More Hotel İstanbul hakkında:

Wish More Hotel İstanbul, 2016 yılında Bayrampaşa’da hizmete açılmıştır. 5 yıldızlı otel kategorisindeki otel, metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan merkezi lokasyonu, gönülden servis yaklaşımı, kent kültürünü yansıtan hizmet özellikleri ve iş dünyasına özel yenilikçi uygulamaları ile gerek iş gerek tatil amaçlı seyahat eden misafirlerine, keyifli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Wish More Hotel İstanbul’un 29’u süit toplam 198 odası, bir konferans salonu ve bir balo salonunun da içinde yer aldığı 10 toplantı salonu, açık etkinlik alanı ve restoranı bulunmaktadır. 2000 metrekare alana kurulu Wish More Fitness & SPA hem otel misafirlerine hem de otel dışından üyelere açıktır. Wish More Hotel, Türkiye çapında ve uluslararası alanda hizmet veren bir oteller zinciri yaratmayı hedeflemekte, otelcilik sektörüne bir Türk markası kazandırma misyonu ile faaliyet göstermektedir.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.