Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-24 14:19:00

Evdekal türkiye, ihtiyaçlarını biz taşırız

JETİZZ çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığını korumak için koronavirüse karşı için tüm tedbirleri alarak çalışıyor.

Jetizz, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle gerekli tedbirleri alıyor ve sokağa çıkma yasaklarının kargo&kurye şirketlerini kapsamaması sebebiyle de tüm birimleri ve çalışanları ile teslimatlarını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Evden çalışmanın yoğunlaştığı bu dönemde şirketler arası ya da çalışanlar arası ulaştırılması gereken kargoların olması ile birlikte gün içi teslimat hizmetine talep arttı. Özellikle gün içi ve hızlı teslimat hizmetleri ile katma değer yaratan Jetizz aldığı tedbirlerle de tercih edilen şirketlerden oldu.

Dünyadaki gelişmeleri izleyerek, virüs yayılmaya başlamadan önce tedbir aldıklarını belirten Jetizz Genel Müdürü Çetin Otçeken; “Koronavirüs salgınından korunmak; daha sağlıklı, daha hijyenik ve daha güvenli bir çalışma ortamı oluşturabilmek için tüm tedbirleri ilk günden itibaren almaya başladık. Dağıtım merkezlerimizi, araçlarımızı ve taşıdığımız kargoları dezenfekte ediyoruz. Çalışanlarımızın sağlık taramalarını düzenli olarak yapıyor, evden çalışmaya müsait olan birimlerimizi de evdekal diyerek evden çalışmalarına olanak sağlıyoruz. Müşterilerimiz ve çalışanlarımızın sağlığını korumak adına temassız ödeme sistemini kullanıyoruz.” dedi.

Sağlık Bakanlığı tarafından virüsün yayılmasını önlemek adına yapılan evde kal çağrılarıyla ve şirketlerin de home office çalışma şekline geçmesi sonucunda hem e-ticaret hem de gün içi teslimat hizmetinin arttığını belirten Çetin Otçeken, yedek personel ve araç istihdamı ile müşteri memnuniyetini sağlamaya devam ettiklerini belirtti.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.