Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-10 16:17:00

Sağlık çalışanlarına teşekkür indirimi

Hayatlarını ortaya koyarak, gece gündüz demeden çalışan sağlıkçıların yanında olmak için başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, İşbir Yatak da sağlık personellerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etmek adına harekete geçti. Marka, gelen yoğun talep doğrultusunda, Dünya Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında sağlık çalışanlarına özel yüzde 20 teşekkür indirimi uygulamaya başladığını duyurdu.

Bu noktada sağlık çalışanlarına her türlü desteği sunmanın önemli olduğuna dikkat çeken İşbir Yatak CEO Metin Gültepe; “Biz bu dönemde çeşitli şekillerde sağlık çalışanı kahramanlarımızın yanında olmak istedik. Sağlık çalışanlarımız, biz bu süreci en doğru ve hızlı bir şekilde atlatabilelim diye ellerinden gelen her şey yapıyor ve bir kısmı evlerine bile gidemiyor.

Biz de sağlık kuruluşlarına yatak ve yastık desteği ile başlattığımız süreci, Türkiye’nin pek çok ilindeki sağlık çalışanımızdan gelen talepler üzerine bir indirim kampanyasıyla taçlandırmak istedik ve onlara teşekkür etmek adına böyle bir kampanya başlattık. İyi bir uyku en çok sizin hakkınız diyerek hem sağlıkçılarımızın hem de ailelerinin rahat ve hijyenle uyumasını istedik. Onlara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz ve bu süreçte elimizden gelen her şeyi de yapmaya hazırız” diye konuştu.

Kampanya kapsamında, %30 tüm ürünlerde indirim + %10 KDV indirimi’ne ek + %20 Sağlık Çalışanı İndirimi uygulanacak. Kampanya 8-30 Nisan 2020 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin, hastane görevlisi ya da sağlık çalışanı olduğunu belgeleyen kimlik/belge ibraz etmeleri gerekiyor.


Hibya Haber Ajansı

 

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.