Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-01 15:03:00

Novartis Türkiye takipçileriyle instagram’da buluşuyor

Çeşitli tedavi alanlarındaki iletişim çalışmaları ve farkındalık projeleriyle dikkat çeken Novartis Türkiye, koronavirüs salgını sürecinde hastalarla daha hızlı iletişime geçmek üzere Intagram hesabı açtığını duyurdu. Sosyal medyayı her zaman etkin ve aktif bir şekilde kullanan Novartis, sosyal mesafenin çok önemli olduğu salgın günlerinde takipçiler ve hastalarla dijital temas ederek bu süreçte onları yalnız bırakmıyor.

Tedavi alanları ve hastalıklarla ilgili bilgi vermek, kamuoyunda hastalıklarla ilgili farkındalık yaratmak, hastalara destek olmak ve hastalıklarla ilgili doğru ve güncel bilgilere ulaşmalarını sağlamak amacıyla Novartis Türkiye Instagram hesabını açtıklarını belirten Novartis İletişim ve Hasta İlişkileri Direktörü Nilüfer Gürpınar Güner, “Bizim önceliğimiz her zaman hasta ve hasta yakınları. Bu amacımıza ulaşmak için sosyal medya önemli bir platform. Özellikle son dönemde içinde bulunduğumuz salgın sürecinde hasta ve hasta yakınlarına ulaşabilmek için kullandığımız en temel kanallardan biri. Bu süreçte birçok kurumun tecrübe ettiği gibi biz de onlarla ancak dijital kanallar üzerinden iletişim kurabiliyoruz” dedi. Güner sözlerine şöyle devam etti; “Sağlık alanında sosyal medya kullanımı çok hassas bir konu. Novartis çalışanları olarak biz bu konuyu oldukça önemsiyoruz. Mevcut tüm sosyal medya kanallarımızda olduğu gibi, yeni instagram hesabımızda da tüm paylaşımlarımızı hazırladığımız sosyal medya kullanım kılavuzunu dikkate alarak gerçekleştiriyoruz. Bu konuya her zaman özen göstererek sosyal mecralarda da hastalarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

Twitter’da 52.000’nin üzerinde takipçisi ve Youtube’da 31 milyonun üzerinde izlenme oranıyla Novartis Türkiye sosyal medya hesaplarının yıl boyunca toplam erişimi 50 milyonun üzerinde.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.