Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-15 15:01:00

VavaCars’tan araç alan bayiler ödemelerini erteliyor

Türkiye'de ikinci el araç pazarı alışkanlıklarını kökünden değiştirme amacıyla kurulan, Petrol Ofisi’nin kardeş şirketi VavaCars, yine öncü bir uygulamaya imza atıyor. Koronavirüs ile mücadelenin hayatın her alanını etkilediği bu olağanüstü günlerde, VavaCars’tan araç satın alarak satışa çıkarmak isteyen bayilere, ödemelerini vade farkı olmadan 30 gün erteleme imkanı sunuluyor.

Güvenli, hızlı ve şeffaf süreçlerle, 2. el araç alış ve satışını çok kolaylaştıran bir hizmet modeli yaratan VavaCars, içinden geçtiğimiz olağanüstü dönemde iş ortaklarına müthiş bir fırsat tanıyor. İkinci el araç piyasasını canlandırmak üzere hayata geçirilen yeni uygulamayla birlikte, araç bayileri VavaCars’tan satın aldıkları aracı, ödemelerini 30 gün erteleyerek hiç zaman kaybetmeden kendi mecralarında satışa sunabiliyorlar. Bunu yapabilmek için, bayinin VavaCars’ın açık arttırma sisteminden ya da ‘Hemen Al’ seçeneği ile aracı almaya hak kazanarak, ödeme seçeneklerinden ‘Ödeme Ertele’ opsiyonunu seçmek ve 4.000 TL depozito yatırmak yeterli oluyor. VavaCars müşterilerine sunmaları için uzman ekspertiz raporu ve araç görsellerini de sağlıyor.

Bayinin kapısına kadar ücretsiz nakliyat ve teslim

VavaCars, satın alınan her araç için ayrıca ücretsiz nakliyat ve teslim olanağı sağlıyor. Bu fırsat, ‘Ödeme Erteleme’ tercih edildiğinde de geçerliliğini koruyor ve ödemenin tümüyle tamamlanmasının ardından, VavaCars araçları bayinin adresine kadar ücretsiz biçimde naklederek teslim ediyor. Ücretsiz teslimat bayiler Türkiye’nin neresinde olursa olsun geçerliliğini koruyor.

VavaCars her zaman yanınızda…

VavaCars CEO'su Lawrence Merritt, “Bir şirketi en iyi, zor zamanlarda müşterilerine yaklaşımından anlayabilirsiniz. Bu nedenle, müşterilerimiz için bu yeni ve özel teklifi duyurmaktan gurur duyuyoruz; bizden bir araç satın aldıklarında hiçbir ekstra bedel gerekmeden, 30 gün sonra ödeme rahatlığını yaşayacaklar. Bunun da ötesinde, tüm ödeme tamamlandığında Türkiye'nin neresinde olurlarsa olsunlar ücretsiz olarak arabayı adrese teslim ediyoruz. Araç bayileri bilmelidirler ki; VavaCars her zaman onların yanında…” açıklamasını yaptı.

 

Açık arttırmalara girmek için VavaCars’a üyelik çok kolay

VavaCars kurduğu şeffaf, kolay ve güvenilir sistem sayesinde, direkt müşterilerden aldığı araçları online açık artırma sisteminde ya da ‘Hemen Al’ seçeneği ile satıyor. Açık arttırmaya sadece bu işin ticaretini yapan kişiler, diğer deyişle bayiler katılabiliyor. Açık arttırmalara katılmak için, VavaCars’ıninternet sitesinden Bayiler sekmesi tıklanarak, 2 dakikada ücretsiz olarak üye olmak mümkün. https://www.vava.cars/tr/


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.