Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-12 13:55:00

AvivaSA’dan canlı yayında Fark Yaratanlar Ödül Töreni

Sabancı Holding ve Aviva iştiraki olan sektör lideri AvivaSA, 2019 yılının başarılı satışçılarını “Fark Yaratanlar Ödül Töreni” ile kutladı. Canlı yayında gerçekleşen etkinliğe, yaklaşık 800 kişi katıldı. Etkinliğin söylemi başarılı satışçılara atıfta bulunarak “Fark Yaratanlar”, teması ise “Formula 1” oldu.

Haluk Dinçer: “AvivaSA için 2019 yılı başarılarla dolu bir yıl oldu.”

Etkinliğe, Sabancı Holding Finansal Hizmetler Grup Başkanı ve AvivaSA Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer de katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Dinçer, “AvivaSA için 2019 yılı başarılarla dolu bir yıl oldu. Hedeflerimizin üzerine çıktığımız bir yılı geride bıraktık. Bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Ödül alan tüm arkadaşlarımızın da başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Fırat Kuruca: “Başarının en önemli anahtarı, takımların yarışlara hazırlanırken, rakiplerini iyi analiz etmesidir.”

AvivaSA CEO’su Fırat Kuruca ise özellikle belirledikleri F1 konseptine değinerek, şunları söyledi: “AvivaSA olarak, satış ekiplerimizin faaliyetlerini Formula 1 yarışlarına benzetiyoruz. Bu yarış, dünyanın en hızlı araçlarıyla gerçekleştirilir ve yoğun bir rekabet yaşanır. Başarının en önemli anahtarı, takımların yarışlara hazırlanırken, rakiplerini iyi analiz etmesidir. Bu yarışta hazırlık aşaması önemlidir. Biz sadece pilotu görsek de, strateji, planlama ve teknoloji aşamalarında tam bir takım çalışması olduğunu biliyoruz. Pilot ve takım, bir sonraki viraj ve hamle için doğru öngörü ile hedefine odaklanır. F1, pazarımızdaki rekabet gibi tüm seneye yayılan uzun bir maratondur. Yarış içinde “fark yaratan” kazanır. Biz de AvivaSA olarak satış ve genel müdürlük ekipleriyle birlikte bir takım olarak yolumuzda başarıyla ilerliyoruz ve AvivaSA ailesini şampiyon F1 takımına benzetiyoruz. Bu sene kutlamaları pandemi nedeniyle fiziksel ortamda değil, online platformda gerçekleştirerek; mesafelerin başarılarımızı kutlamamıza engel olmasına izin vermedik”

Kuruca, AvivaSA olarak, her sene olduğu gibi bu sene de şampiyonluk için en büyük aday olduklarını belirterek; “Sektör lideri kimliği, satış ve genel müdürlük ekipleriyle birlikte bir takım olarak gerçekleşiyor. Öngörüyle, stratejik ve doğru kararlar alarak, hızımıza hız katarak, fark yaratmaya ve rakiplerimizden ayrışmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı

Fark Yaratanlar Ödül Töreni’nde, AvivaSA’nın direkt satış, bankadan satış, kurumsal projeler, tele satış ve tutundurma ekipleri ile acentelerinden ödül almaya hak kazanan kişiler duyurularak, başarılarından ötürü tebrik edildi. Etkinlik Çekirdek Kadro grubunun canlı yayın konseriyle kapandı.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.