Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-22 11:31:00

Bulutistan’a Üst Düzey Transferler

Bulutistan’ın Stratejik Müşteriler, Satış ve İş Geliştirmeden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Gökhan Gençtürk olurken, Stratejik İş Ortakları, Kanal Satış ve Ekosistem Geliştirmeden Sorumlu Direktör Süheyl Altıntaş oldu.

Deloitte Technology Fast 50 Programı’nda Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketi seçilen Bulutistan, yönetim kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Üst atamalar arasında dikkat çeken Gökhan Gençtürk, İcra Kurulu Üyesi olarak Bulutistan kadrosuna katıldı. Gençtürk, yeni görevinde stratejik müşterilerde satış ve iş geliştirmeden sorumlu olurken Süheyl Altıntaş ise stratejik iş ortakları, kanal satış ve ekosistem geliştirmeden sorumlu direktör olarak göreve başladı.


Kariyerine Siemens Nixdorf Satış Proje Yöneticisi olarak başlayan Gökhan Gençtürk, çalışma hayatı boyunca sırasıyla Siemens Business Services, Siemens Bilgi Teknolojileri Hizmetleri ve Servisleri ve Fujitsu Technology Solutions gibi şirketlerde görev aldı. İş Geliştirme Müdürü, Satış Müdürü ve Kurumsal Satış Direktörü pozisyonlarında bulunan deneyimli yönetici, Bulutistan’a katılmadan önce ise Xerox’ta Kurumsal Satış ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Qmark Danışmanlıkta Senior Danışman ve BulutBroker’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmaktaydı.

Gençtürk, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. İstanbul Üniversitesi İşletme Yönetimi üzerine yüksek lisans derecesine sahip olan Gökhan Gençtürk, Kaliforniya Üniversitesi Global Pazarlama Yönetimi, Uluslararası Finans Yönetimi, Değişim ve Teknoloji Yönetimi programlarını da tamamladı.

Bulutistan’ın Stratejik İş Ortakları, Kanal Satış ve Ekosistem Geliştirmeden Sorumlu Direktörü olarak göreve başlayan Süheyl Altıntaş ise kariyerine İngiltere Manchester’da Inex Vision Systemsde başladı. Takip eden dönemde Sabancı Holding bünyesinde Marsa KJS’de iş geliştirme uzmanı olan Altıntaş, sırasıyla Kraftsa ve DanoneSa şirketlerinde Key account Satış müdürü olarak kariyerini sürdürdü. Turkcell ve Vodafone şirketlerinde kurumsal satış kanalları yöneticisi olarak 8 yıl hizmet veren Altıntaş, Bulutistan ailesine katılmadan önce Nexgen Bilişim Sistemleri Genel Müdür olarak çalışıyordu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlayan Süheyl Altıntaş, Boğaziçi Üniversitesi Otomasyon Sistemleri’nin yanı sıra İstanbul Üniversitesi Uluslararası İşletme MBA programını tamamladı.
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.