Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-04 11:45:00

Bu Anneler Günü’nde mutlu anılarınızı bir kutu çikolata ile hediye edin

Hayattaki en değerli varlıklarımıza, annelerimize verebileceğimiz en güzel hediye kocaman bir öpücük ve seni seviyorum demek olsa da tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle onların sağlığı için sosyal mesafe kuralına uyuyor ve annelerimize istediğimiz gibi doya doya sarılamıyoruz.

Bu zor günlerde dahi sevginizi paylaşmanın en özel ve tatlı yolunu sunan Kahve Dünyası, online mağazasından sipariş verebileceğiniz “Hayat Seninle Güzel Hediyelik Çikolata Kutusu” veya “Spesiyal Çikolata Kutusunu” annelere özel hediye seçenekleri arasına katıyor.

Dilerseniz “Hayat Seninle Güzel Hediyelik Çikolata Kutusu”, dilerseniz “Spesiyal Çikolata Kutusunu” anneniz ile olan en güzel fotoğrafınız ile özelleştirerek ona güzel bir sürpriz de yapabilirsiniz.

 

Bu sene, hayattaki en değerli varlıklarımızın, annelerimizin Anneler Günü’nü, Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle maalesef sosyal mesafe kurallarına uyarak kutlayacağız. Annelerimizin sağlıklarını düşünerek biraz uzaktan kutlayacak olsak da, onlara vereceğimiz tatlı bir hediyeyle bu günü her yıl olduğu gibi özel kılabiliriz.

 

Anneniz kadar tatlı bir hediye seçeneği…

Bu zor günlerde sevginizi paylaşmanın en özel yolunu sunan “Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, annesine sürpriz yapmak isteyenleri online mağazasına davet ediyor. İçerisinde Kahve Dünyası’nın sevilen lezzetlerinden spesiyal çikolata, Frutibon ve Roche çikolatalarının bulunduğu “Hayat Seninle Güzel Hediyelik Çikolata Kutusu” ile annenizin yüzünde tebessüm oluşturabilir veya bir Kahve Dünyası klasiği olan, sütlü ve bitter çikolatanın sofistike bir sunumda bir araya geldiği Kahve Dünyası “Spesiyal Çikolatasını” tercih edebilirsiniz.

 

Üstelik Kahve Dünyası online mağazasından sipariş verebileceğiniz “Hayat Seninle Güzel” kutusu veya “Kahve Dünyası Spesiyal Çikolatasını” seçtiğiniz bir fotoğrafınız ile yine Kahve Dünyası’nın Anneler Günü’ne özel hazırladığı özel çerçeve içinde özelleştirerek annenize gönderebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken www.kahvedunyasi.com adresinden seçiminizi yapmak ve sonrasında annenizin yüzünde belirecek tebessümü hayal etmek.

 

Kahve Dünyası, online mağazasından sipariş edilen tüm paketli ürünlerin ambalajları özel olarak dezenfekte ediliyor. Böylelikle Kahve Dünyası lezzetleri en hijyenik şekilde siz değerli Kahve Dünyası severlere ulaşıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.