Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-27 11:41:00

GULFOOD Fuarı’nda Duru Bulgur lezzetlerine yoğun ilgi

Türk bulgurunun geleneksel ve yenilikçi lezzetlerini tanıtan Duru Bulgur, fuarın en dikkat çekici markalarından biri olmayı başardı.

 

 

Türkiye’de bulguru sofralara en sağlıklı haliyle kazandırmayı ve tüm dünya mutfaklarına sokmayı hedefleyen Duru Bulgur, bu yıl 25.’si düzenlenen dünyanın en önemli gıda ve içecek fuarlarından GULFOOD 2020 Fuarı’nda büyük ilgi gördü. 16-20 Şubat arasında Dubai’de düzenlenen GULFOOD 2020 Fuarı’na F&B ve HORECA Profesyonellerinin yanı sıra; Dernekler, ticaret organları, gıda tedarik görevlileri, restoran, kafe ve otel sahipleri, distribütörler, gıda sanayicileri ve diğer tüm gıda endüstrisi oyuncuları ve paydaşları katıldı.

 

Duru Bulgur, stant alanında gerçekleştirdiği tadım etkinliğinde ziyaretçilere sunduğu ürünleriyle büyük beğeni topladı. Markanın ürünleri, daha önceki fuarlarda olduğu gibi bu yıl da ziyaretçilerden tam not aldı. İlk kez bulguru tadan ziyaretçiler; bulgurun pişirimi, farklı tarifleri ve ürünler hakkında detaylı bilgi aldılar.

 

Fuar süresince düzenlenen tadım etkinliklerinde; bulgur pilavları, salata, köfte ve tatlı çeşitlerinden oluşan 14 farklı yemek, katılımcılara ikram edildi. Bir yandan lezzetli ürün çeşitleriyle farklılaşan Duru Bulgur, bir yandan da Türk bulgurunun dünyaya tanıtılması adına önemli bir görev üstlenmiş oldu.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.