Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-26 10:40:00

Head&Shoulders Güzel Haberler 200 binden fazla kişiyi bir araya getirdi

Dünyanın 1 numaralı şampuanı* Head&Shoulders, evde kalmaya destek vermek için hayata geçirdiği #HepSeninle kampanyası kapsamındaki İbrahim Selim ile Güzel Haberler yayınlarının ilki gerçekleşti. 25 Nisan Cumartesi günü yayınlanan programın ilk konuğu marka yüzü Serenay Sarıkaya oldu. @headandshoulderstr Instagram hesabından canlı yayınlanan programı 232.346 kişi izledi.

İbrahim Selim “İçerisinde bulunduğumuz bu günlerde size ülkemizden ve dünyadan Güzel Haberler vermek istedik. HepSeninle projesi çerçevesinde birbirimize destek olmamız için bizi burada buluşturan Head&Shoulders’a teşekkür ederiz.” dedi.

Süreci yakından takip ettiğini söyleyen Serenay Sarıkaya “Böyle günlerde bize güzel haberler vererek keyfimizi yerine getirdiğin için teşekkür ederim. Güzel şeylerden bahsedecek olmak beni çok heyecanlandırdı. İnanıyorum geçecek bu günler, ben de Alice ile sahnede olmayı özledim” dedi.

Ünlü ressamların canlandırılması akımını çok sevdiğini söyleyen Serenay Sarıkaya “Doğanın kendini bu kadar hızlı yenilemesi ve onarması inanılmaz, sanki biraz zamana ihtiyacım var dedi. Ama bence dünyaya en çok yakışan şey, insan. Sokaklar bomboşken çok hüzünlü. Dünyamıza iyi baksak ve sahip çıksak ne güzel olur. Bu sürecin hepimize çok şey hatırlattığına inanıyorum, önceliklerimizi sorgulattı. Benim bu süreçten çıkarttığım çok fazla şey var. Umarım ders çıkarmış olarak geri döneriz” şeklinde konuştu.

 

Kapanışı güzel bir haberle yapmak istediğini söyleyen Serenay Sarıkaya “3 yıldır Head&Shoulders ailesini temsil ediyorum. Zor zamanlarda ne kadar aynı yöne baktığımız açığa çıkıyor. Gururla söylemek istiyorum ki, Head&SHoulders ailesi karantina yurtlarındaki vatandaşlara, ihtiyaç sahiplerine, sağlık çalışanlarına, kuaför ve berberlere toplam 1.3 milyon TL değerinde ürün ve maddi bağış yapıyor. Ellerini taşın altına koydukları için çok mutluyum. Tüm sağlık çalışanlarına, biz evdeyken çalışmak zorunda olan herkese çok teşekkür ederim. Bütün dünya insanları olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Umarım yakın zamanda bu süreçte biter ve yeniden sarılabiliriz. Çok özledim sarılmayı” dedi. Serenay Sarıkaya ve İbrahim Selim’in Head&Shoulders takipçilerine “HepSeninle”yim mesajını verdiği canlı yayın, hem duygusal hem de mutlu anlara sahne oldu.

*Temmuz 2018- Haziran 2019 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.