Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-14 16:48:00

Üç ödül birden: SmartControl bataryaları, mutfakların gözdesi

 

  • Zedra SmartControl mutfak bataryası, ürün faydaları, tasarımı, ergonomisi ve yenilikçi gücü ile puan topluyor
  • LifeCare İnisiyatifi, GROHE’yi “En Sevilen Marka - Altın” ödülüne layık gördü
  • Mutfak için SmartControl Colors koleksiyonu, 2020 iF altın ödülün sahibi oldu

 

1.500’ü aşkın tüketici ve uzmanlardan oluşan, 15 kişilik Mutfakta İnovasyon Ödülü jürisi aynı fikirde: GROHE Zedra SmartControl, “Mutfak Eviye ve Armatürleri” kategorisinde, “KitchenInnovation of the Year 2020” ödülüne layık görüldü. Sezgisel olarak kullanılan, zamanın ötesine geçen batarya, özellikle kullanım kolaylığı, inovasyon, ürün faydaları, tasarım ve ergonomi kriterlerinde gönülleri fethetti. Gıpta ile bakılan bu ödülü ardı ardına üçüncü defa kazanan GROHE, aynı zamanda, “En Sevilen Marka - Altın” unvanını da kutladı. Bu ödül, sadece üç yılda bir, üç yıl boyunca ortalamanın üzerinde tüketici odaklılığı ve tutarlı marka gücü sergileyen markaya veriliyor. “Bir defa daha kritik tüketici jürisini ikna edebilmiş olmaktan ve artık aynı zamanda mutfakların en sevilen markaları arasında değerlendirilmekten büyük bir mutluluk duyuyorum,” diyen GROHE EMENA Su Sistemleri, Filtrasyon, Mutfak Kanalı Kıdemli Başkan Yardımcısı Andrea Bußmann, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ödül, GROHE’yi mutfakta da tüketicilerin ilk seçeneği olarak konumlandırma iddiamıza vurgu yapıyor. Mutfak eviyeleri, bataryaları, su sistemleri ve aksesuarlarından atık ayrıştırma sistemlerine kadar her şeyi içeren, mükemmel uyuma sahip bir ürün portföyünü tek bir kaynaktan sunuyoruz.”

 

Biçim ve fonksiyonun mükemmel etkileşimi

GROHE Zedra SmartControl, Zedra ürün yelpazesinin tipik indirgenmiş tasarımını sunuyor. Sürdürülebilir ve sezgisel SmartControl teknolojisi ile birlikte, batarya sadece lavaboda gerekli tüm fonksiyonları karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda su akış hızının hassasiyetle ayarlanmasına da imkan veriyor. Su akışı, bir batarya kolu ile değil, tek bir butona basılarak kontrol ediliyor ve aynı zamanda eller serbest değilken bilek veya dirsek ile kolaylıkla çalıştırılabiliyor. Arzulanan yoğunluk, sadece basmalı buton çevrilerek önceden ayarlanabiliyor. Su sıcaklığı, batarya gövdesinin üzerindeki karıştırma valfi sağa veya sola döndürülerek kullanıcı tarafından rahatlıkla ayarlanabiliyor. Daha yüksek sürdürülebilirlik ve daha düşük su tüketimi için bir avantajı da, istenildiğinde otomatikman önceden standart olarak seçilebilen ekonomik Eco ayarı sunuyor.

 

Tüketicilerden, tüketiciler için

Bağımsız LifeCare İnisiyatifi tarafından verilen ödülün onay mührü, güvenilirliği ve iletişimde şeffaf ve itibarı temsil ediyor. Dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere satın alım kararlarında yardım eden basit ve objektif bir araç vazifesi gören mühür, “tüketicilerden, tüketiciler için” verilmiş bir tavsiye özelliğini taşıyor. Ödül töreni, 8 Şubat 2020 tarihinde, Frankfurt’taki en büyük uluslararası tüketici ürünleri fuarı “Ambiante”de gerçekleştirildi.

 

International Forum Design GmbH de ikna oldu

Zedra SmartControl, Colors koleksiyonu ile yakınlarda “2020 iF altın ödül”e layık görülen SmartControl serisinin bir parçası. Ürünlerin tüketici faydaları, kalite ve tasarımı konusunda ikna olan bir başka kuruluş da merkezi Almanya’nın Hanover şehrinde bulunan, dünyanın en eski bağımsız tasarım kurumu International Forum Design GmbH oldu. Jüri üyeleri, aldıkları kararı, “Bu batarya koleksiyonu, kullanıcı deneyimini tasarımın merkezine yerleştiriyor! Jüri heyeti de, mükemmel işçilik, üretim kalitesi ve her mutfağa kusursuz şekilde entegrasyondan etkilendi,” şeklinde açıkladı.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.