Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-20 16:46:00

Survivor dokunulmazlık oyununda Lezita Çıtır Kova sürprizi

Lezita’nın besleyici, pratik ve doyurucu atıştırmalığı Lezita Çıtır Kova, Türkiye’yi ekranlara kilitleyen Survivor’da dokunulmazlık oyununun sürpriz hediyesi oldu. Takımların kıyasıya yarıştığı ödül oyununun kazananı olan ünlüler takımı, Lezita Çıtır Kova ile özledikleri çıtır tavuk lezzetlerine kavuştular.

Türkiye’nin en sevilen piliç eti markalarından Lezita, ekranların sevilen yarışma programı Survivor’ın ödül oyununda yarışmacılarla buluştu. 18 Nisan akşamı yayınlanan ve kıyasıya bir mücadeleye sahne olan yarışmada dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler takımı, Lezita Çıtır Kova ile özledikleri çıtır tavuk lezzetleriyle buluştu. Özel kaplaması sayesinde fırında ısıtınca bile çıtır çıtır olan kanat, fileto ve toplardan oluşan Çıtır Kova’yı yarışmacılar çok sevdi.

Toplumu ve toplum sağlığını en önemli öncelik olarak gören Türkiye’nin önde gelen piliç eti üreticilerinden Lezita, üretimin yanı sıra hem çalışanların sağlığı hem de gıdaların tüketicilere en sağlıklı şekilde ulaştırılması için gerekli önlemleri hayata geçirerek, üretime büyük bir titizlikle devam ediyor. Lezita’nın pazara kazandırdığı pratik ve inovatif ürünlerden olan, restoran lezzetini eve getiren Çıtır Kova bugünlerde yoğun ilgi görüyor.

 

Lezita Hakkında: Abalıoğlu’nun yem sektöründeki 50 yıllık tecrübesinden aldığı güçle Türkiye’nin en önemli piliç eti üreticilerinden biri olarak faaliyet gösteren Lezita, piliç eti ve ileri işlenmiş yenilikçi ürünler pazarındaki en önemli oyunculardan biridir. İzmir-Kemalpaşa’da, toplam 100.000 metrekarelik alanı ile Türkiye’nin en modern et entegre tesisinde piliç eti ve ileri işlenmiş et üretimi yapan Lezita, saatte yaklaşık 25.500, günde ise yaklaşık 400.000 adet üzerinde piliç işleme kapasitesine sahiptir.

2006 yılından bu yana istikrarlı bir şekilde büyüyerek sektöründe en çok tercih edilen ve sevilen markalardan biri haline gelen Lezita, güçlü satış ağı sayesinde tüm Türkiye'deki ulusal ve yerel zincir mağazalarda, toplu tüketim ve perakende kanallarında ürünlerini tüketicilerle buluşturmaktadır.

Capital dergisi tarafından düzenlenen 2019 yılının En Beğenilen Şirketleri Araştırmasının Paketlenmiş Et Ürünleri kategorisinde ilk 3 marka arasında yer alan Lezita, cirosunun önemli bir kısmını ileri işlenmiş ürünlerden elde etmektedir. Ürünlerini 40’tan fazla ülkeye ihraç eden ve yaklaşık 3000 kişiye iş olanağı sağlayan Lezita, yenilikçi atılımları ile pazar lideri olmayı hedeflemektedir.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.