Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-04 16:17:00

MySizeID™ ve Penti güçlerini birleştiriyor

MySizeID™, Penti’nin online alışverişteki iade oranını yaklaşık olarak %50 oranında düşürmeyi hedefliyor.

Penti ve MySize iş birliği, dünyada iç giyim kategorisinde dijital ölçüm teknolojisini kullanan ilk ortaklık olma özelliğini taşıyor.

Yüksek çözünürlüklü görsellere ulaşmak için: https://we.tl/t-m11bKJgg0b

Akıllı telefonlar için ölçüm çözümlerinin yaratıcısı ve geliştiricisi olan My Size ve Türkiye’nin iç giyim devi Penti güçlerini birleştiriyor. My Size ve Penti, iç giyim kategorisinde Akıllı Ölçüm Teknolojisi kullanan ilk global ortaklığa imza atıyor. MySizeID™ iş birliği, Penti’nin online alışverişteki iade oranını yaklaşık %50 oranında düşürmeyi hedefliyor.

MySizeID uygulaması, müşterilere tercih ettiği markadan seçtiği kıyafetler için kişinin gerçek ölçülerine göre doğru bedeni belirleyen eşsiz bir çözüm getiriyor. MySize’ın yenilikçi teknolojisi, müşterilerine akıllı telefonlarından kendi ölçülerini birebir belirleyip seçtikleri markadaki ürün için doğru bedeni bulma rahatlığı sunuyor.

MySizeID, içinde bulunduğumuz pandemi dönemi için tüketicilere evlerinden çıkmalarına gerek kalmadan kendi bedenlerine en uygun ve en doğru ölçüdeki ürünleri online alışverişle satın almalarına da imkan sağlıyor. Tüketicilerinin, çalışanlarının ve iş ortaklarının güven ve sağlığını öncelik olarak belirleyen Tükiye’nin lider iç giyim markası Penti, www.penti.com ‘da kullanılmaya başlayan uygulamayı önümüzdeki dönemde fiziksel mağazalarında da kullanıma açacak. Penti mağazalarını ziyaret eden tüketiciler, bu uygulama sayesinde mağazalarda sıfır temasla kendi telefonlarıyla beden ölçümlerini yapabilecek ve uzun kabin kuyrukları beklemeden alışverişlerini en hijyenik şekilde ve en kısa sürede tamamlayabilecekler.

Penti Giyim CEO’su Mert Karaibrahimoğlu konuyla ilgili olarak; “İnovatif ürünler Penti'nin olmazsa olmazı. Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin ilk giyilebilir teknoloji sutyeni MybraTouch'ı ürettik. Sağlığına önem veren ve bedenini uykuda dahi olsa dinlemek isteyen kadınlar için tasarladığımız MybraTouch oldukça dikkat çekti. Şimdi ise müşterilerimiz MySizeID’nin uygulamasını indirerek kolayca güncel sutyen ölçülerini belirleyebilecek ve akıllı telefonlarını kullanarak bu ölçüm teknolojisini farklı ürünlerde de kullanarak Penti.com 'da kendilerine en uygun ürünü satın alabilecek." İfadesini kullandı.

MySizeID uygulamasının aynı zamanda maliyet avantajları sağladığına dikkat çeken Karaibrahimoğlu ekliyor; “Tekstil sektöründe online alışverişlerde ürünlerin denenmeden alınmasının bir sonucu olarak, bugün dünyada %30, Türkiye’de ise %20’ler seviyesinde yüksek oranda seyreden iadeler var. Bu da şirketlere büyük ölçüde ek ve gereksiz maliyetler yüklüyor. MySizeID uygulaması online alışverişlerde iadeleri yaklaşık %50 oranında aşağıya çekiyor.”

MySize CEO’su Ronen Luzon Penti iş birliği ile ilgili olarak; “Penti müşterilerine her zaman yaratıcı çözümler sunan bir marka. MySizeID ile kadınlara daha kişisel deneyimler sunmaktan çok memnunuz. Penti sadece müşteriye mükemmel beden ölçüsünü bulma konusundaki güveni vermekle kalmıyor aynı zamanda ürünlerin geri iadelerini düşürüp, çevresel atık oluşumunu da azaltıyor.” diyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.