Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-17 13:45:00

Digiturk’te haftanın öne çıkanları

Evde her zamankinden fazla vakit geçirilen şu günlerde Digiturk’ün özel kanalları ve beIN CONNECT gişe rekortmeni yerli ve yabancı filmleri, dünyada izlenme rekorları kıran dizileri, birbirinden popüler ve kaliteli belgesel içeriklerini izleyicilerine sunmaya devam ediyor.

Digiturk ve beIN CONNECT’te bu haftanın öne çıkan içerikleri şöyle:

Avengers: Endgame ile Son Bir Oyuna Var Mısınız? Dünya çapında yaptığı yaklaşık 2,8 milyar dolarlık hasılatla “Avatar”ı ‘en çok gişe yapan film’ tahtından indirmeyi başaran ve 92. Oscar Ödülleri’nde ‘En İyi Görsel Efekt’ dalında aday gösterilen “Avengers: Endgame”, 19 Nisan Pazar akşamı saat 21.00’de beIN Movies Premiere HD’de…

Marvel Sinema Evreni’nin 2008’de “Iron Man”le başlayan hikayesi, 22. filmle “Avengers: Endgame”e ulaşmış durumda. Serinin son filminde kahramanlarımız, gezegenimizi mahvetmeye kararlı Thanos’la yarım kalan hesabı kapatmaya çalışıyor.

Efsane serinin son bölümünde; Dünya dışı süper bir varlık olan Thanos bir önceki Avengers filmi “Infinity War”da evreni yakıp yıkmakla kalmamış, kahramanlarımızın canına kastedecek kadar da ileri gitmişti. Kaptan Amerika ve Iron Man başta olmak üzere Marvel Evreni’nin süper kahramanları son dönemde devasa bir kötü adam karşısında çaresiz kalmıştı. Son film “Endgame”de ise artık kahramanlarımızın insanlığın çanına ot tıkayan bu kötücül güce gününü gösterme zamanı geliyor. Avengers kahramanları son bir kez Thanos’a karşı güçlerini birleştirirken, evrende olup biten kaosu da düzene koymakla yükümlüler.

Dedemin Fişi ile Kahkaha Tufanına Hazır Olun!

Televizyon ekranlarının sevilen programı Güldür Güldür ekibini bir araya getiren Dedemin Fişi filmi, 18 Nisan Cumartesi akşamı 22:00’da beIN Movies Turk kanalında izleyiciler ile buluşuyor.

Kahkahalarla izleyeceğiniz filmin başrollerinde; Ali Sunal, Alper Kul, Özge Borak, Erdem Yener, Doğa Rutkay, Onur Buldu, İrem Sak, Onur Atilla, Uğur Bilgin ve Ayşen Gruda gibi isimler yer alıyor.

Hikayesi Yılmaz Erdoğan'a, yönetmenliği ise Meltem Bozoflu'ya ait olan Dedemin Fişi'nin konusu ise şöyle; Çirci ailesinin reisi Salih Bey'in beyin ölümü gerçekleşmiştir, ancak yaşam destek ünitesine bağlı şekilde hayatta tutulmaktadır. Ancak fişin çekilmesi gerçekleşmeden önce miras peşindeki çocuklar ve torunlar ölüm döşeğindeki adamın başına üşüşecektir.

KESİŞEN KÜLTÜRLER bu hafta Petra’da!

Farklı kültürlerin tarihinden mimarisine, modadan yeme içme alışkanlıklarına kadar uzanan bir yolculuğa hazır mısınız? Aynaz Deedra’nın gezip gördüğü yerlerin kültürel özelliklerini paylaştığı ‘Kesişen Kültürler’ yeni bölümü ile 20 Nisan Pazartesi akşamı 22.15’te beIN IZ’de.

Bu hafta, Arap Yarımadası’nın en önemli turist noktalarından biri olan Petra Antik Kenti’ne yolculuk gerçekleştiren Aynaz Deedra, pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış ve bugüne kadar varlığını sürdürmüş Petra’nın tüm güzelliğini gözler önüne seriyor.

“Baharatın Yolculuğu” beIN CONNECT’te!

Birbirinden lezzetli hikayelerin yer aldığı ‘Baharatın Yolculuğu’, 20 Nisan Pazartesi gününden itibaren sadece beIN CONNECT’te…

Baharatlara dair mistik bir yolculuğa hazır mısınız?

Gazeteci/yazar Ebru Erke’nin sunumu ile “Baharatın Yolculuğu” belgeseli, Hindistan, Sri Lanka, Fas ve Türkiye gibi yemek kültürlerinde baharatın bambaşka bir yere sahip olduğu noktalarda farklı tatların peşine düşüyor.

Kredi kartı bilgisi vermeden 30 gün boyunca ücretsiz izleme şansı!

beIN CONNECT’ten popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler kredi kartı bilgisi vermeden, sadece ad, soyad ve telefon bilgisi ile 30 gün boyunca ücretsiz beIN CONNECT üyesi olabiliyorlar. Deneme süresi sonunda kullanıcılar dilerlerse 14,90 TL’den başlayan fiyatlarla beIN CONNECT üyeliklerini başlatabiliyor. Digiturk üyeleri ise paketlerindeki içerikleri beIN CONNECT’ten ücretsiz izleyebiliyorlar.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.