Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-06 11:33:00

esrastyle.com’da 8 Mart’ta indirim coşkusu yaşanacak

“Modanın Adresi” anlayışıyla farklı tarzları bir arada buluşturan ve geniş bir kitleye hitap eden esrastyle.com’da 8 Mart’a özel indirimler ve tüm ürünlerde geçerli ücretsiz kargo fırsatı olacak.

2016 yılından itibaren faaliyette bulunan ve 3-5 gün süreli mini festival niteliğindeki organizasyonlar düzenleyen Insta Event Alışveriş Festivali’nin online satışa yönelik girişimi olarak faaliyete geçirdiği ve moda dünyasına farklı bir boyut getirme hedefi bulunan esrastyle.com, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü özel indirimler ile kutlayacak. 8 Mart gününün önemi dolayısıyla pek çok üründe birbirinden özel indirimlerin olacağı kampanya süresince ayrıca 24 saat süresince verilecek tüm ürün siparişlerinde geçerli ücretsiz kargo fırsatı olacak. Kampanya süresince tüm ürünlerdeki ücretsiz kargo imkanı günümüzün alışveriş deneyimi ile mağazaya gitmeden rahatça alışveriş yapılmasına olanak sağlayacak.

Sitesinde anne & bebek, kadın giyim, aksesuar, ayakkabı, çanta, mücevher, zücaciye, ev dekorasyon, ev tekstili, çocuk giyim gibi geniş bir yelpazeyle hizmet veren esrastyle.com’daki 8 Mart kampanyası, birçok üründe özel indirim oranları ve tüm ürünlerde ücretsiz kargo seçeneğiyle fırsatlarla dolu bir alışveriş deneyimi sunacak.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.