Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-29 16:07:00

NN Hayat ve Emeklilik’ten 7/24 yol yardım hizmeti

NN Hayat ve Emeklilik Yol Yardım Asistans paketi ile arıza anında aracın çekilmesi, aracın kurtarılması, patlayan lastiğin değiştirilmesi, oto çilingir, en yakın benzin istasyonuna ulaşım ve ikame araç gibi birçok hizmetler sunarak sürücülerin 7/24 yanında olacak.

Dünyanın köklü sigorta ve yatırım yönetimi şirketlerinden NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, yol yardım hizmetiyle de müşterilerinin ‘Hep Yanında’ olacak. Ferdi Kaza Sigortası ‘Hep Yanında’ ile kişileri ve sevdiklerini, başlarına gelebilecek ani ve beklenmedik olaylar nedeniyle uğrayabilecekleri zararlara karşı güvence altına almayı amaçlayan NN Hayat ve Emeklilik, ek olarak sunduğu Yol Yardım Asistans Hizmetleri ile de de kişilerin araçlarını 7/24 ücretsiz olarak koruyor.

Gerektiğinde 7 güne kadar yeni araç tahsisi

Yol Yardım Asistans Paketi; araçlar için arıza veya kaza anında yılda ikişer defa olmak üzere aracın kurtarılması ve servise nakli hizmeti sağlıyor. Arıza veya kaza durumunda çekici veya Remo Assist tarafından en yakın servise nakil imkanı sunan Yol Yardım Asistans, karayolunda aracın devrilme veya şarampole yuvarlanması durumunda da 500 TL limitli kurtarma organizasyonu gerçekleştiriyor. Patlayan ya da zarar gören lastiğin değiştirilmesi için 7/24 hizmet birimi yılda bir kez yol ve işçilik masraf limit dâhilinde sağlanıyor. Aracın benzininin bitmesi durumunda araç yılda iki kez en yakın benzin istasyonuna çekiliyor. İki farklı paket seçeneğiyle sunulan Yol Yardım Asistans Hizmeti’nde, gerektiğinde yüzde 60 indirimli ya da 7 gün ücretsiz ikame araç tahsis ediliyor. Aracın kilitli kalması durumunda çilingir hizmeti ve yol-kaza durumu, otomotiv yetkili servis ve bayii bilgileri de müşterilere sunuluyor.

Hep Yanında Ferdi Kaza Sigortası kapsamında yer alan Yol Yardım Asistans Hizmeti’nden yararlanmak isteyenler, 7/24 0850 480 60 04 no.lu danışma hattını arayabilir veya mobil üzerinden Benim Asistanım uygulamasını indirebilirler.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.