Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-05 11:14:00

Taşeron firmalara iş imkanı

Yapı ve inşaat sektöründe iş arayanlar için büyük kolaylık sağlayan Workindo.com, sitesinde inşaat taşeron firmalarına da iş imkanı sunuyor.

Taşeron talebinde bulunan firmaları görmek ve onlara ulaşmak için sadece Workindo.com’a üye olmak yeterli.Yapılan talep niteliğine göre taşeronlar, firmaya teklif verme özelliği ile online olarak teklif sunabilecekler. Taşeron arayan şirketler de bu teklifler ışığında taşeronunu seçebilecek.

Workindo.com’un CEO’su Erhan Kocabaş, “Başta inşaat sektörü olmak üzere, diğer sektörlerin de ihtiyaç duyduğu her hizmet için bir buluşma noktası olarak yola çıktık. Bu anlamda inşaat sektörünün büyük yükünü taşıyan taşeronları da sistemimize dahil ettik. Sadece Türkiye’de değil yurt dışındaki projeler için de taşeron arayan firmalarla buluşmak için sitemize girmeniz yeterli olacak. Covid-19 sonrası işlerine hız verecek firmalar şimdiden ihtiyaçlarını bildirmeye başladı. Bu doğrultuda taşeron firmalar da şimdiden Covid-19 sonrası için iş bulabilirler” dedi.

Workindo.com, Türkiye’de en büyük istihdam sağlayan sektörlerin başında gelen inşaat sektöründe gerek çalışanlar gerek müteahhit firmalar gerekse de taşeron firmalar için ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri en hızlı şekilde tedarik edebilecekleri online platform olarak hizmet veriyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.