Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-29 10:43:00

TEB Cetelem’den evden çıkmadan sadece iki adımda taşıt kredisi başvurusu imkanı

Türkiye’nin seçkin otomobil markalarıyla kurduğu iş ortaklıkları ile bireysel ve tüzel müşterilere sıfır ve ikinci el otomobiller ve motosikletler için taşıt kredisi sunan TEB Cetelem, online kredi başvuru sistemi üzerinden müşterilerinin finansman ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.

 

TEB Cetelem’in yeni tasarımıyla kullanıcı deneyimini kolaylaştıran web sitesinde, sadece iki adımda hızlı ve kolay bir şekilde taşıt kredisi başvurusu yapılabiliyor. Kullanıcılar www.tebcetelem.com.tr web sitesi üzerinden kredi başvurusunda bulunmak istedikleri aracın marka, model bilgilerini, talep ettikleri kredi tutarını, vadeyi ve iletişim bilgilerini girerek başvurularını kolayca tamamlayabiliyor.

 

TEB Cetelem müşterileri, web sitesinde yer alan Online İşlemler menüsü üzerinden, kullanmış oldukları kredileriyle ilgili işlemleri de evlerinden çıkmadan dijital ortamda gerçekleştirip, Chatbot aracılığıyla sorularına anında yanıt alabiliyor.

 

TEB Cetelem web sitesine uluslararası ödül

Taşıt kredisi alanında uzman TEB Cetelem, yenilenen web sitesi ile dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Horizon Interactive Awards yarışmasının Nisan ayında açıklanan sonuçlarına göre “Bankacılık ve Finans” ve “Responsive Mobil Site Tasarımı” kategorilerinde Bronz Ödül’e layık görüldü. 2019 yılında 18 ülkenin katılımıyla 800’den fazla başvurunun yapıldığı uluslararası yarışma her yıl alanında en iyi web sitelerini seçiyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.