Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-08 09:59:00

Melek Mosso'nun yeni klibinde yer almak ister misiniz ?

Geçtiğimiz haftalarda Sony Music Türkiye etiketiyle yayımladığı, sözü ve müziği kendisine ait şarkılardan oluşan mini albümü ile büyük beğeni toplayan Melek Mosso, albümün ikinci video klibinde bir sürprize imza atıyor.

S4hir düetli çıkış şarkısı “Tükettim”in sosyal mesajlı video klibiyle de dikkatleri üzerine toplayan sanatçı; albümün ikinci video klibini çekmek için “Doğum Günü” şarkısını seçti.

MELEK MOSSO’NUN “DOĞUM GÜNÜ”NE KATILIN!

Kendine özgü sesi ve güçlü yorumuyla geniş bir dinleyici kitlesi bulunan Melek Mosso; sosyal medya hesaplarından bir duyuru yaparak; “Yaşadığımız bu zor günlerin üstesinden gelebilmek için birbirimize kenetlenmemiz gerekiyor. Birlikte bir şeyler yaparak bunu daha eğlenceli hale getirebiliriz. Ben de buradan yola çıkarak “Doğum Günü” şarkıma sizlerle bir video klip çekmeye karar verdim.” mesajıyla dinleyicilerinden mutlu anlarının videolarını paylaşmalarını istedi.
Paylaştığı form aracılığıyla gelecek videoları tek tek izleyecek olan başarıl sanatçı, en beğendiği görüntüleri şarkının video klibinde kullanarak hayranlarıyla beraber unutulmaz bir anıya imza atacak.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.