Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-29 14:08:00

"Gastronomi Turizminin 'Yeni Normal' Kodlarını" GTD Başkanı Gürkan Boztepe Anlatıyor

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri için düzenlediği fuarlar ile her yıl binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortakları ile bir araya getiren Hyve Group, 2-5 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleştireceği 28. WorldFood İstanbul öncesinde düzenlediği etkinlikler ile paydaşlarını “yeni normale” hazırlıyor.

Türkiye’nin; bölgesel ve küresel gıda pazarındaki gücünü arttırmasına, etkinlik alanını geliştirmesine ve yeni iş birliği fırsatları ile Anadolu’nun lezzetlerini dünyanın dört bir yanına ulaştırılmasına önemli katkılar sunan ve imkanlar yaratan Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı - WorldFood İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmalarında bu hafta Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Gürkan Boztepe’yi ağırlıyor.

29 Nisan, Çarşamba günü saat 18:00’de, WorldFood İstanbul Instagram hesabı worldfoodistanbul sayfasında Hyve Group İçerik ve Etkinlik Yöneticisi Zeynep Gülşen yönetiminde gerçekleştirilecek canlı yayında “Gastronomi Turizminin Yeni Normal Kodları” konuşulacak.

Covid-19 sonrasında Türkiye’yi gastronomi turizminin açısından bekleyen yeni dinamikler, sektör temsilcilerinin bu “yeni normal”e nasıl hazırlanacağının detayları, Gürkan Boztepe tarafından detayları ile gündeme getirilecek


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.