Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-28 14:20:00

Beş marka BM Makina Grup çatısı altında toplandı

Vahle, Liftket, BKB, KATO, DEMYKS markaları ile hizmet veren BM Makina tüm markalarını BM Makina Grup çatısı altında topladı. BM Makina Grup bünyesindeki tüm markalarıyla; enerji ve data iletim sistemleri, araç kaldırma ve döndürme ekipmanları, motorlu kablo toplama tamburları, hafif kreyn sistemleri, elektrikli zincirli vinçler ve aksesuarları ürün gruplarında 21 yıllık tecrübesiyle hizmet veriyor.

Demir çelikten vinç sektörüne, beyaz eşyadan otomotive ve demiryoluna kadar çok çeşitli sektörlere hizmet sunan BM Makina Grup, beş markasıyla hem yurtiçi ve yurtdışında projeler gerçekleştiriyor.

VAHLE Enerji ve Data İletim Sistemleri

Başlıca kullanım alanları; gezer vinçler, köprülü vinçler, monoray vinç sistemleri, taşıma sistemleri ve depolama sistemleri olan Vahle, enerji ve data iletim sistemleri alanında faaliyet gösteren dünyaca ünlü bir Alman markasıdır. Vahle ürünleri içerisinde demir çelik sektörüne yönelik stratejik ürünler mevcuttur. Sağlamlığının ötesinde çok yüksek kapasiteli olan demir çelik vinçlerinin yükünü kaldıracak yetenekte olan Vahle ürünleri vinç, intralojistik, otomotiv, liman başta olmak üzere farklı sektörlere enerji, veri iletimi ve konumlandırma için özel çözümler sunuyor.

LIFTKET Elektrikli Zincirli Vinçler ve Aksesuarları

Temsilciliğini yaptığı bir diğer Alman markası olan Liftket 25 tona kadar elektrikli zincirli vinçler üretmektedir. 125 kg ‘dan 5 tona kadar için sabit askılı, ters kanca askılı ve monoray olarak Türkiye’den direkt 1-2 gün içerisinde teslim edilebilmektedir. Liftket’in bütün bakım ve yedek parça işleri BM Makina Grup’un kendi bünyesinde kurduğu deneyimli bakım ekibi ile 7/24 sağlamaktadır.

BKB Hafif Kreyn Sistemler

BKB, BM Makina Grup tarafından üretimi tamamıyla Türkiye’de yapılan yük taşıyıcı özel profil sistemleridir.

Modüler yapısı sayesinde kolay montajı ve farklı kullanım alanlarına uygulanabilmesi sayesinde bir çok sektöre hitap etmektedir. Vinç sistemlerinde kullanıcının , yükü manuel olarak rahatlıkla hareket ettirebilmesini sağlamaktadır. Bunu profilin özel formuna ve kullanılan özel arabalara borçludur. Özellikle 1 tona kadar olan yükler için ; pergel vinçler , köprülü vinç sistemleri , teleskopik sistemler , monoray sistemler olarak , tezgah - makina üzeri , sürekli üretim – montaj hatlarında , bakım alanlarında tercih edilmektedir.

Başlıca kullanılan sektörler ise ; otomotiv ve yan sanayi , beyaz eşya , hijyen , depolama , kapı sistemleri , vinç sektörleridir.

KATO Motorlu Kablo Toplama Tamburları

BM Makina Grup tarafından üretimi gerçekleştirilen KATO MKT Serisi Motor Tahrikli Kablo Toplama Tamburları standart ürünlerinin yanı sıra, tasarımı müşteri isteği ve ihtiyacı doğrultusunda değişebilen ideal çözümler sunuyor.

Çeşitli kesitlerde alçak gerilim ve orta gerilim kablolarını toplamak için üretilen KATO MKT Serisi Motor Tahrikli Kablo Toplama Tamburları; hareketli ekipmanın ihtiyacı olan elektrik enerjisi ve kontrol sinyalleri kablolarını otomatik olarak sararak, ekipmana iletilmesini sağlama amacıyla kullanılıyor.

DEMYKS Araç Kaldırma ve Döndürme Ekipmanları

BM Makina Grup, DEMYKS markasının adı altında; araç kaldırma krikoları, kaynak pozisyonerleri, bogi manipülatörleri, döner tablalar, çalışma platformları, araç taşıma sehpaları ürün grupların projelendirilmesini ve üretimini yapmaktadır


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.