Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-08 16:00:00

Gonca, “Hep Bi’ Şey Eksik”le karşımızda

Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri ilk single çalışması, söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait  “Hep bi’ şey eksik” ile 8 Mayıs’ta müzik severler ile buluşuyor.

 

Gonca Vuslateri, oyunculuktan sonra şarkıcılıkta da emin adımlarla ilerliyor. Minik Serçe Sezen Aksu tarafından hediye edilen Redd Grubu’nun kurucusu ve solisti Doğan Duru’nun düzenlenmesini yaptığı “Hep bi’ şey eksik” şarkısı ile yeni bir hikaye anlatacak. Gonca, 2017 yılında “Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları”nda Tuna Kiremitçi ile “Sana Dair” şarkısında düet yapmış, müzik otoritelerinden güzel yorumlar almıştı.

 

Oyuncunun ilk single'nda, gitarlarda Doğan Duru ve Levent Özer, bas gitarda Okan Kaya, davulda Berke Özgümüş, kemanda Özge Metin eşlik ederken, Arzu Alsan mix, Aykut Gürel ise Mastering yaptılar.

 

Gonca Vuslateri; "İlk single çalışmam olan “Hep bi’şey eksik” gerçek hayatı şairene bir şekilde anlatıyor. İlk olarak 2019’da yaptığımız kaydı, Hayyam Stüdyolarında son haline getirdik. Ayrıca bu şarkı yakın dostum Doğan Duru ile ilk müzikal ürünümüz olacak.” diye konuştu.

ALBÜM KÜNYE

YAPIMCI:         iremrecords - AYKUT GÜREL    

SÖZ- MÜZİK:   SEZEN AKSU

DÜZENLEME: DOĞAN DURU

KAYIT: HAYYAM STÜDYOLARI         

MIX:     ARZU ALSAN 

MASTERING:   AYKUT GÜREL


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.