Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-30 22:23:00

KTSO'dan gıda yardım açıklaması

Keşan TSO(Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı ve Meclis Başkanı Orkun Özkaya “Gıda Yardım Paketi” hakkında açıklamada bulundu.

Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, "İçerisinde bulunduğumuz hassas dönemden çıkışımız için bireysel önlemlerin yanı sıra, toplumsal dayanışmanın da gerekliliğine inanıyoruz."ifadelerini kullanan Şapçı, Keşan TSO olarak Keşan, İpsala ve Enez Kaymakamlıkları ile beraber İlçe Vefa Sosyal Destek Grupları aracılığı ile içinde bulunduğumuz dünyayı saran Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeni ile ihtiyaç sahibi ve işinden olmuş hanelere “GIDA YARDIM PAKETİ” kampanyamızı başlatmış bulunmaktayız. Odamızda ilk etapta 1111 adet gıda yardım paketi ile destek olacaktır. İçerisinde bulunduğumuz hassas dönemden çıkışımız için bireysel önlemlerin alınması kadar toplumsal dayanışmanın da gerekliliğine inanıyoruz. Kampanyaya özen göstereceğinizden şüphemiz yok.” dedi

Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya, "Bu zor günlerde vatandaşlarımızın yanında olacak ve bu süreci dayanışma içinde hep birlikte aşacağız. Keşan Ticaret ve Sanayi Odası olarak hazırlanacak olan Gıda Yardım Paketlerini Keşan, İpsala ve Enez İlçe Vefa Sosyal Destek Grupları ile işbirliği yaparak ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.
“BÖLGEMİZ İÇİN BİRLİK ZAMANI”
Siz değerli üyelerimizin de geçirdiğimiz bu zor günlerde ihtiyaç sahiplerine destek olunması için kampanyaya gereken hassasiyeti göstereceğinizi umuyoruz.”

KAMPANYA HESAP NUMARASI
Keşan Vakıfbank Şubesi
Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Hesabı
IBAN NO: TR 89 0001 5001 5800 7310 2005 13

Kaynak:www.kesanpostasi.com
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.