Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-23 15:00:00

Pizza tadında eğlence

FilmBox Live – Domino’s İş Birliği
Pizza Tadında Eğlence

“Mahallenizin Pizzacısı” Domino’s ve Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan yeni nesil eğlence servisi Filmbox Live, evde güzel geçirilen zamanı daha keyifli kılmak için iş birliği yapıyor. İki markanın iş birliği, bu yıl Pandemi nedeniyle evlerimizde geçirdiğimiz Gençlik ve Spor Bayramı’nın ardından, yine evde geçirmeye hazırlandığımız Ramazan Bayramı günlerinde tüketiciye fayda sağlayacak.

İş birliği çerçevesinde düzenlenen ve birinci fazı 15 - 19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen kampanyanın ikinci fazı 22 - 26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Bu tarihlerde, Domino’s web sitesinden ve Domino’s Türkiye mobil uygulaması üzerinden en az bir kere sipariş veren her kullanıcı, 1 ay ücretsiz FilmBox Live aboneliği için kod kazanacak. Abonelik kodu, kullanıcılara sipariş özeti sayfasında gösterilecek. Birinci fazına binlerce tüketicinin ilgi gösterdiği kampanyanın ikinci fazında ilginin artarak sürmesi bekleniyor.

SPI Türkiye CMO’su Haymi Behar, iş birliği ile ilgili olarak, “Ekranda güzel bir içerik ve iyi bir pizza, birbirine en iyi eşlik eden keyifler. Bu dönemde marka iş birliklerimizde ticari hedeflerden çok, sosyal fayda ilkesiyle hareket ediyoruz. Eğlence içeriklerimizin mümkün olduğu kadar fazla hane için erişilebilir olmasını amaçlıyoruz. Boyner ile birlikte gerçekleştirdiğimiz #EvdeKal kampanyasının ardından, tüm Türkiye’nin sevdiği bir marka olan Domino’s ile birlikte, tüketicilere ortak fayda sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

DP Eurasia Group CEO’su Aslan Saranga ise yaptığı açıklamada, “Domino’s olarak salgınla mücadelenin başından itibaren, toplum sağlığı için kahramanca görev yapan binlerce sağlık görevlimize lezzetlerimizi ulaştırdık. Bir yandan da zor günler indirimleriyle müşterilerimizi desteklemeyi, onlara ‘Sen Evde Kal, Biz Yanındayız’ diyerek lezzetlerimizi güvenle sunmayı sürdürüyoruz. Bu süreçte SPI International ile güçlerimizi birleştirmekten de ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Film izlemenin keyfine enfes pizzalarımızla varan müşterilerimizden gelen yoğun ilgiyle, işbirliğimizi genişleterek kampanyamızın ikinci fazını başlatıyoruz” dedi.

Ağırlıklı olarak genç tüketicileri hedefleyen kampanyanın startı, iki markanın Domino's Instagram hesabını kullanarak gerçekleştirdiği yarışma ile verildi. Yarışma katılımcılarına, 1 pizza ve 1 ay FilmBox Live üyeliği hediye edildi. 15-19 Mayıs tarihleri arasında kampanyaya büyük ilgi gösteren binlerce tüketici, Domino’s lezzetini FilmBox Live’ın sunduğu eğlence ile zenginleştirdi.

SPI International Hakkında:

SPI International, 6 kıtada 42 televizyon kanalı ve dijital servisleriyle faaliyet gösteren 65 milyon aboneye sahip global bir medya şirketidir. SPI aynı zamanda dünya genelinde 4K/Ultra HD içeriğin de en büyük toplayıcılarından biri konumunda yer almaktadır. Dünya çapında 700’den fazla operatörle iş birliği bulunan SPI, gelişmiş teknolojisi sayesinde internete bağlanabilen herhangi bir cihaz ile büyük global medya sağlayıcılar ve yerel OTT sağlayıcılar üzerinden abonelerine 4K/UHD programları da dahil olmak üzere, TV kanalları ve tüm film arşivine ulaşma imkanı sağlıyor. Yakın zamanda Hollanda’nın en büyük premium film servislerinden Film1’ın 4 kanalını ve dijital servislerini de portföyüne ekleyen SPI, büyüme ivmesini tüm hızıyla sürdürmektedir.

Dünya lideri film tedarikçisi ve televizyon programcısı kimliği ile, 25 yılı aşkın bir süredir uluslararası pazarda itibar sahibi olan SPI International, büyük lisans tedarikçileri iş birliğiyle yüksek talepli ilgi çekici içerikler sağlar.

Domino’s Hakkında:

1960 yılında ABD’de kurulan Domino’s, bugün dünyada 85 ülkede toplam 16 binden fazla restoran işletiyor ve 2018 itibarıyla yıllık perakende satışları 13,5 milyar ABD Doları’nı aşıyor. Domino’s, ülkemizdeki faaliyetlerini 24 yıldır sürdürüyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 72 ile yayılmış 550 şubesi, Gebze, İzmir, Ankara ve Gaziantep’teki fabrikalarıyla Türkiye pizza endüstrisine öncülük ediyor.

İnovasyon alanındaki yatırımları sayesinde, Domino’s’un Türkiye’deki evlere servis cirosunun yüzde 64’ünü, dijital kanallardan alınan siparişler oluşturuyor. Domino’s’un lezzet yolculuğu, dalında kızarmış olgun domateslerinin titizlikle hasat edilmesiyle başlıyor. Gizli baharat formülü ile harmanlayarak ürettiği nefis pizza sosunu, İtalyan mozzerella üretim teknikleriyle ürettiği mozzerella ile birleştiriyor. Pizzalarda sucuk, sosis pepperoni, jambon gibi zengin şarküteri ürünleri kullanılıyor.

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.