Reklam
Tarih : 2025-06-11 16:38:50

Bakan Göktaş, TDT Aile ve Sosyal Politikadan Sorumlu 2'nci Bakanlar Toplantısı'na katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aile ve Sosyal Politikadan Sorumlu  2'nci  Bakanlar Toplantısı kapsamında düzenlenen “Orta Koridor 360: Jeopolitikten Dijital Dönüşüme, Aileden Yeşil Kalkınmaya” başlıklı etkinlikte konuştu.

Etkinlikte Türkiye’nin ticaretten kültüre, aileden çevreye uzanan bütüncül kalkınma vizyonu ve bu alandaki tecrübelerinin katılımcı ülkelerle paylaşıldığını belirten Göktaş, Orta Koridor’un yalnızca bir lojistik güzergâh değil, aynı zamanda ortak değerleri, sosyal dayanışmayı ve aile temelli refah anlayışını taşıyan bir “medeniyet yolu” olduğunu ifade etti.

Göktaş, “Birbirine gönülden bağlı Türk devletlerinin, güçlü aile yapılarıyla şekillenen ortak bir geleceğe birlikte yürümesi, 2024 Aile Yılı kapsamında en büyük arzumuzdur.” dedi.

  Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2025 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.