Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-08-18 12:16:00

Ankara’ya Meksikalılar geldi

Misafirlerine sunduğu Meksika’ya özgü yerel tariflerle İstanbul’da ünlenen mekan, çok özel bir ambiyansta farklı bir lezzet deneyimi yaşamak isteyenleri, Ankara Maidan’da açılan yeni şubesinde ağırlıyor. 

 

Menüsünde klasikleşen spesiyal lezzetlerin yanı sıra öğle ve akşam yemekleri ile özellikle yemekli iş toplantıları için yepyeni tatların yer aldığı Ranchero mutfağında yemeklere, başka hiçbir yerde bulunmayan patentli onlarca farklı sos eşlik ediyor. Tortilla ekmekleri ve nachos adı verilen mısır cipslerinin, Meksika’dan getirilen özel makinelerde günlük olarak üretildiği Ranchero’da, yemek sonlarında ise misafirlere, tarifi, işletmeci ailenin Meksika’da yaşayan büyükannelerine ait olan özel Ranch kokteyli ikram ediliyor. 

 

Ranchero, Ankaralı lezzet tutkunlarına “Celebra La Tradicion” (Selebra la tradisyon) diyor!

 

Ranchero, Başkentli misafirlerini Türkçe karşılığı “gelenekleri kutla” anlamına gelen “Celebra La Tradicion” (Selebra la tradisyon) sloganıyla karşılıyor. Okyanus ötesinden uzanan sıcak Latin ezgileri, egzotik içecekler ve eşsiz bir ambiyans eşliğinde Meksika mutfağının orijinal tatlarını denemeye gelenler, mekanı her ziyaret ettiklerinde bu kadim kültürü tekrar yaşarken, Ranchero’da yemek, adeta bir kutlama haline geliyor. Bu yüzden mekan, Ankaralı misafirlerine “Celebra La Tradicion” diyor.

 

Ailenin içmimar üyesi Nilüfer Tanyeri Gonzalez’in, Meksika’ya ait kültürel dokuları öne çıkararak tasarladığı Ankara Maidan Ranchero, Pazar’dan Perşembe’ye her gün 12.00 – 01.00, Cuma ve Cumartesileri ise 12.00 – 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.