Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-07 13:20:00

New Holland'ın verime verim katan üstün performanslı traktötleri İzmir AGROEXPO 2020'de çiftçilerle buluşuyor

New Holland, İzmir AgroExpo 2020’deki tanıtım alanında çiftçileri, Türkiye’nin bir ilki olan yerli üretim otomatik dümenleme sistemine sahip traktörleri, üstün özelliklerle donatılmış en yeni tarımsal ekipmanları ve tüm bu ürünlere erişimi kolaylaştırmak adına tasarlanmış kampanyalarıyla bekliyor.

07 Şubat 2020 – TürkTraktör’ün lider markası New Holland, İzmir AgroExpo 2020’de yüksek performans ve teknolojiyi bir arada sunan üstün özellikli traktörlerini, çiftçilerin çalışma alanlarındaki verimliğini artırmak üzere tasarlanmış tarımsal ekipmanlarını ziyaretçilerinbeğenisine sunuyor.

New Holland, fuarda 1.500 m²’lik standında sergilediği ve çiftçileri modern tarıma taşıyan geniş ürün gamıyla, lider marka olmanın farklılığını ziyaretçilere bir kez daha hissettiriyor.

Verimi artıran en teknolojik ürünler New Holland standında

New Holland standında bu yılın en dikkat çeken ürünü, Türkiye’nin bir ilki olan yerli üretim otomatik dümenleme sistemine sahip traktörler serisi New Holland MasterDrive traktörler.

Uydu destekli otomatik dümenleme sistemine sahip bu traktörler, Türkiye’de en çok kullanılan 90-110 beygir gücüne sahip modeller olarak ülke çiftçisiyle buluşturuluyor. 2,5 cm gibi yüksek bir hassasiyet ile çalışmaya imkan tanıyan ve fabrika çıkışlı bir özellik olarak sunulan otomatik dümenleme sistemi, tarımsal faaliyetlerde kullanılan tohum, ilaç ve gübreden yakıta kadar tarımsal girdilerin gerektiği kadar kullanılmasını ve toplam maliyetin düşürülmesi sağlıyor.

New Holland MasterDrive, bu teknolojinin yerli üretim olarak fabrika çıkışlı sunulmasıyla aynı zamanda parça fiyatı ve bakım tarafında da kullanıcısına avantaj yaratıyor.

New Holland, bahçelerde performansı ve konforu bir arada sunuyor

Bahçe traktörleri denince ilk akla gelen marka olan New Holland standında çiftçilerin ihtiyaçlarına göre tasarlanmış farklı özelliklerde bağ bahçe traktörleri de beğeniye sunuluyor. Maksimum performans ve yakıt ekonomisini bir arada sağlayan çözümler arayan çiftçiler için geliştirilen yerli üretim TD4.100F serisi ile eşsiz ölçüleri, güçlü ve ekonomik motoru beraberinde hem verimi hem de konforu yükselten donanımlarıyla TTJ Limited Edition serisi fuarın dikkat çeken traktörleri arasında yer alıyor.

2019 İzmir fuarında yapılan lansmanın ardından kısa sürede çiftçilerin beğenisini kazanan T580 B bahçe serisi traktörler ise bahçe traktörleri arasında açık ara en çok tercih edilen ve 2019 yılında toplam pazarda en çok satılan 4. model olarak fuarda çiftçiler ile buluşuyor.

New Holland’ın tarımsal ekipmanlarının en yeni modelleri verime verim katıyor

İzmir AgroExpo 2020’ye tarımsal ekipman konusunda da çok donanımlı bir ürün gamıyla gelen New Holland, tanıtım alanındatoprak işleme makinesinden, ekim makinesine, küçük balya makinesinden büyük balya makinesine, silaj hasat makinesinden, biçerdövere çiftçilerin ihtiyaçlarına uygun, modern ve yüksek teknolojili tarımsal ekipmanları bu standında sergiliyor.

Yenilenen özellikleriyle çiftçiyle ilk kez İzmir’deki fuarda buluşan New Holland Big Baler Plus serisi büyük balya makineleri, pazardaki başarısını daha da arttırmaya hazırlanıyor. Yeni modelin en öne çıkan yeniliği olan patentli LoopMaster bağlama grubu, daha sıkı düğümler atılmasını sağlayarak, balyanın dağılma olasılığını en aza indiriyor. Bağlama grubunun diğer bir önemli avantajı ise tarla yüzeyine veya balya içine daha az atık ip karışmasını sağlaması. Bu yeni özellik sayesinde çiftçiler hem daha az ip tüketirken aynı zamanda çevrenin korumasına da daha fazla katkıda bulunuyorlar.

 

ÇiftçileriNew Holland standında, TürkTraktör Finans üzerinden sunulan çok cazip kampanyalar da bekliyor

 

TürkTraktör’ün finansal çözümü TürkTraktör Finans üzerinden çiftçilere, farklı ihtiyaçlara cevap verebilen; tutarlarına ve vadesine göre “%0” faiz oranından başlayan çok cazip kredi imkanları sunuluyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.