Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-22 17:02:00

TAV İşletme Hizmetleri’nin kreatif ve dijital ajansı Salt İletişim Grup oldu

TAV İşletme Hizmetleri, kreatif ve dijital reklam stratejilerine yönelik çalışmaları için açtığı konkur süreci sonunda, farklı sektörlerden birçok markaya entegre pazarlama iletişimi hizmeti veren Salt İletişim Grup’u seçti.

Stratejik iletişim danışmanlığı, reklam, dijital iletişim ve etkinlik alanlarında, çeşitli sektörlerden çok sayıda markaya hizmet sunan Salt İletişim Grup, TAV İşletme Hizmetleri’nin kreatif ve dijital iletişim kapsamındaki tüm faaliyetlerinde çözüm ortağı olarak hizmet verecek.

TAV Havalimanları iştiraki TAV İşletme Hizmetleri, yolcuların seyahat tecrübesini 360 derece ele alarak her adımı eşsiz kılan birçok özel ürün ve hizmet geliştiriyor. 20’den fazla ülkede faaliyet gösteren şirket, global çapta gerçekleştirdiği bu özel yolcu hizmetlerini; Primeclass, TAV Passport, Hello Sky, LoungeMe, Tavport.com gibi markalarıyla misafirlerine ulaştırıyor. TAV İşletme Hizmetleri, önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği yeni projeler için Salt iş birliğiyle pazarlama iletişiminde yeni bir yaklaşım sunmayı hedefliyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egitim-ogretim.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.